„Urlu” o lansare

2 Mai

Este vorba de lansarea cărţii Urletul sufletului, scrisă de nimeni altul decât (să se audă tobele, fanfara, aplauze…) George Sauciuc. S-a menţionat acest lucru în cotidianul Crai Nou (aici şi aici) şi în Revista de Publicitate

George Sauciuc - Urletul cov1-4

Pentru apariţia acestei capodopere literare (deşi ţin să precizez că este interzisă celor cu mintea odihnită şi trecută pe la biserică), trebuie să mulţumesc, în afară de mine, scumpei mele soţii, Irina (în primul rând. Numai ea ştie ce a tras…), scriitorilor Florentin HaidamacCezar Straton şi recenzentei Adina Ailoaiei (care este şi redactorul cărţii). DTP-ul (prost ca de obidei, dar gratis) fu realizat de cenăuţeanul (prin adopţie) Grigore AchimDar marele mulţumiri merg către cei care cu adevărat au făcut apariţia cărţii posibilă: Mihaela Sipoş (directorul editurii Berg), Sergiu Poenaru, şeful ăl mare de la Manifest şi prieten al Clubului de Iniţiativă Literară şi John Dobro, cel care realizează minunatele coperţi a revistei Gazeta SF. Şi cam atât cu mulţumirile, în afară de sincere mulţumiri faţă de cel care a achiziţionat primul exemplar, înainte măcar ca ea să fie într-o formă, Ovidiu Donisă.

Lansarea va avea loc sâmbătă, 6 mai ac. la Observatorul Astronomic – Planetariul USV, la ora 13. Evenimentul va fi moderat de către Florentin Haidamac. Vor vorbi despre carte şi autor Florentin Haidamac, Cezar Straton şi Adina Ailoaiei. Evenimentul se găseşte pe facebook, pentru mai multe detalii şi informaţii.

Despre carte, recenzenta Adina Ailoaiei spune:

Urletul sufletului este un horror care distruge dihotomia rigidă a moralității creștine, unde crima e motivată de păcat într-o formă cât se poate de plenară și de absurdă. Departe de a oferi mântuirea, moartea devine în mod eronat un instrument al justiției într-un joc pervers al etosului.

No comments yet

Leave a Reply

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

%d bloggers like this: