Recenzie

O primă recenzie a povestirii Singur în mulțime, la rubrica Radar, în revista Nautilus. Această rubrică este păstorită de către bunul colaborator al revistei Gazeta SF, Alexandru  Ioan Despina.

Recenzentul spune Utilizând fraze scurte şi o serie de cuvinte care se tot repetă, autorul crează o atmosferă grea, cu un puternic impact sentimental. Nu ştiu dacă a mizat pe acest lucru sau dacă pur şi simplu a recurs la respectivul procedeu fără să-l fi avut în minte, cert este că i-a reușit. Îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase.

În clasamentul făcut la ieșire din luna iulie, povestirea mea se afla pe locul șase în opțiunea vizitatorilor și cititorilor revistei Gazeta SF.

După ce va apărea recenzia lui Mircea Coman, voi continua making-ul off-ul povestirii. Vă mulţumesc pentru vizite şi vă urez un august minunat.

  1. Dar recenzia mea a apărut de ceva vreme, stimate dom! Și ce se întâmplă la Gazetă? Mie îmi apare un mesaj de eroare când accesez site-ul… 🙁

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: